Suomen eräällä suurimmalla metsästys- ja eräaiheisella foorumilla käydään jatkuvaa keskustelua susista. Idea ei kuitenkaan ole aivan normaali, kyseisen foorumin kirjoittajat kehoittavat jatkuvasti laittomuuksiin, ihailevat salametsästystä sekä halveksivat laillista yhteiskunta järjestystä.

Kaikki tapahtuu tietenkin ylläpidon hyväksymänä, yhtään laittomuuksiin kehoittavaa tai niillä kehuskelevaa viestiä ei ole poistettu!

Tässä eräs tyyppiesimerkki ohjeista joita ko. foorumilaiset toisilleen antavat;

Tehkää näin,saatte sudet tapettua:etsikää kaupasta niitä karvaisia keltasia palloja.Pallon halkaisija noin 6cm.Vetäkää palloon 3.5cm viilto ja valuttakaa verta pallon sisus täyteen.sitten pallo ahdetaan piltti purkiin tai putkeen noin 4cm.

Seuraavaksi tekele pakastimeen 2 vk.Sitten 2 vk päästä
pallo pois sterilein hanskoin pois putkesta tai pilttipurkki rikkomalla .Pilttipurkissa olleesta pallosta otetaan kaikki särjettäessä kiinni jääneet lasin sirut pois.Putkesta pallo irtoo puukolla vetämällä halki.Sitten tekeleet odottamaan pakasteeseen kylvöreissua suden kokoontumispaikoille tai laumaan jäljille,missä ne tapaa pyöriä liikkuessaan.Sitten kun metsästyskoirien kiinnipitämisaika tai tarve susien häritessä koiria pihassa:

kylvä jäässä olevat verellä liotetut ja täyttyneet pallot luontoon.Suden syödessä jäässä olevan veripallon:pallo sulaa suden vatsassa ja tekee arvamattoman suolitukoksen.On koettu tietyissä piireissä hyvänä konstina ja toimii.Ei pauketta eikä ruutin hajua,mutta ahneus tappaa.

Toimii muuten koirille varmasti yhtä hyvin. Vuokraisitko ohjeen antajalle maata metsästyskäyttöön? Älkää kokeilko tätä kotona!

Toinen taas neuvoo ja opastaa näin;

Kuulin että jos sutta ampuu salaa kannattaa ampua suolille ja yhtä kerralla lopuksi suden oma lauma tappaa haavoittuneen mutta ensin on tiedettävä onko alueella lauma...