Mutta kun on......

Pylkönmäen tapaus sai koomisia piirteitä alusta alkaen. Mukana hysteriaa luomassa eivät olleet pelkät paikallislehdet, eikä juttua voi kaataa edes kesätoimittajien piikkiin. Uutisen suden puremasta pojasta maailmalle välitti jopa luotettavana pidetty STT.

Internetissä keskustelu alkoi tietysti heti käydä kuumana kun uutinen näytölle ilmaantui. Ainoa paikka missä keskusteltiin asiallisesti oli tunturisusi foorumi, siellä tosin kahden

Suomen "johtava" metsästysfoorumi käsitteli aihetta ja keskustelijat vaativat nyt, aivan kuin viimein rukouksiin olisi vastattu, kaikkien susien tappamista. Harmi ettei tätä keskustelua voi linkittää, se poistettiin ylläpidon toimesta iltapäivällä, heti kun tietoon tuli mitä todella oli tapahtunut.

Mutta kuka vastaa korhoselle?
keskustelun alla. Mistä saa semmoisia noutajia, joiden hampaat menevät talvivaatteiden läpi lihaan asti? Rodulle on jalostettu heikot leuat riistan kuntoa ajatellen, enkä ole koskaan kuullut minkään noutajan ihmistä puremalla pureneen. Näykkiähän voi tietysti jokainen koira.

Minä en vastaa, mutta suosittelen yhteyttä kennellittoon. Osaavat ainakin neuvoa mistä saa kotipedon virallisilla papereilla.